Bring

Bring-grønn transport i grønne biler

Hvis du er ute etter en løsning i shipping som ikke innebærer at du er instrumental i å ødelegge miljøet, så det kan være fordelaktig for deg å ta en nærmere titt på Bring.

Bring sende pakke priser

Bring er en av de største skandinaviske logistikkselskaper og de er svært væreklar over ansvaret som følger med det. faktisk har de et mål om å være CO2-nøytral i 2025 (som er 25 år før mange andre i bransjen). De gjør dette ved å sørge for å optimalisere sine ruter og deres biler-men de tar også steget videre.

CO2 nøytral frakt med elektriske kjøretøyer

Bring er et av de mest innovative logistikk selskapene når vi ser på miljøet. De er stadig på jakt etter alternative biler for flåten sin, og dette har resultert i dem i dag har over 1200 elektriske biler i sin gruppe. De er også blant de få selskapene i verden som bruker hydrogen-drevne lastebiler, så det er ingen tvil om at fornybar energi er høyt på agendaen i styrerommet. Blant annet var Bring noen av de første til å legge inn bestillinger for de nevnte Tesla semi, akkurat som de var blant de første til å innføre hydrogen elektriske lastebiler i Norge.

Bring tar et hull på fremtiden

Man kan neppe unnlate å legge merke til at det store flertallet av fraktselskaper i dag har et mål om å oppnå CO2 nøytral frakt. Men de fleste bruker så mye tid og energi på det som Bring, som stadig tester nye initiativer, teknologier og kjøretøyer. Dette betyr blant annet At de vil erstatte sine varebiler for elektriske biler, gjenoppbygge eller kjøpe lastebiler drevet av biogass og elektrisitet, og bruke biogass og HVO for lang hale transport.

I tillegg til en intensiv modernisering av flåten, forvandler de også distribusjonssentrene og lagrings terminalene til en mer CO2-nøytral profil.

Et ambisiøst mål innen rekkevidde

Som tidligere nevnt var det et mål at selskapet bør være CO2-nøytralt i 2025. Men dette målet er faktisk nedgradert. Deres opprinnelige mål var lenger fremme, men på grunn av en ekstremt effektiv overhaling de siste årene, har de nå gjort det enda mer ambisiøs-og det synes å være realistiske i øyeblikket.

Så langt har Bring har dermed klart å få mest mulig ut av sine ord, og det ser ikke ut til at de kommer til å stoppe nå. Blant annet alle sine sjåfører komme opp med ekstra opplæring for å kjøre mer økonomisk, akkurat som de har gjort det til en dyd at de ikke vil kompromittere prisen, bare for å gjøre sin virksomhet miljøvennlig. Dette betyr at du kan nyte alle de grønne-uten å måtte betale ekstra for det.

Bli CO2-nøytralt og Selg mer

Som bedriftseier kan det være vanskelig å se ideen i en mer miljøvennlig Last. Fordi selv om vi alle ønsker å bli bedre i miljøet, er det dessverre ofte litt dyrere enn den gode gammeldagse måten. Men det kan faktisk vise seg å være en god investering for deg, som en mer miljøvennlig profil vil komme til å styrke merkevaren din.

Til slutt bør det ikke være noen tvil om at miljøet er mer og mer i hodet av mennesker. Og hvis du kan tilby CO2 nøytral skipsfart i løpet av få årstid, kan det være bare en av de tingene som hjelper deg å få noen skritt foran konkurrentene. I tillegg er det faktisk ikke dyrere på Bring, så det er ikke fordi det trenger koste deg ekstra her og nå. Det faktum at du kan tilby dine kunder en mer bærekraftig leveringsmåte kan godt være dette tiåret beste nyheter for nettbutikker. Spesielt når det ikke er noe du trenger å konsentrere deg videre enn å velge riktig transportør for jobben.

Unnslippe stresset med grønne frakt miljøsoner

En annen fordel er også at flere og flere store byer har begynt å innføre miljøsoner. Og selv om det ikke er noe du i utgangspunktet føler, betyr det at tradisjonelle bærere må kjøre avstikker, losse-eller noe annet, for å få forsendelser ut til kundene dine. I prinsippet kan du ikke bryr deg, men dessverre  er det ofte resulterer i høyere kostnader for deg som avsender.

Hvis du bruker en transportør som kan kjøre i miljøsoner du er ute av disse problemene, og kan til slutt bety at du sparer penger. Dette er noe som mange allerede er merking nå, og den kommer med garanti for å bli et stort problem i fremtiden som miljømessige soner få bakken overalt.

Det er ingen tvil om at det kan være en god idé å skape mer «grønn» i selskapet. Det kan skape mer salg, øke tilliten til merkevaren din, være det som skiller deg fra konkurrentene-og best av alt, trenger du ikke nødvendigvis å gjøre alt selv. Når det gjelder Bring vil du dra nytte av deres arbeid, slik at du ikke trenger å oppfinne hjulet selv.

Neste gang du trenger å arrangere forsendelser, kan du derfor ta en titt på Bring-og Hvis du vil være sikker på å få den beste prisen på den grønne pakker, husk å ta en titt på kalkulatoren vår nå du er i gang. Vi holder det som alltid oppdatert kontinuerlig, slik at du alltid får de riktige prisene. Hvis du har noen spesielle ønsker eller behov, så vi er også alltid leveransen her. Vi er ikke mer enn et klikk unna hvis du bruker vår chat-funksjonen og, alternativt, er du alltid velkommen til å ringe oss, og vi ønsker å hjelpe deg videre.