DHL

DHL er din universelle nøkkel for Skandinavia

Alle som har opplevd problemer med frakt og forsendelser i sin virksomhet vet at det raskt kan bli en kostbar affære. Både når du regner ut hva en forsinkelse koster, men spesielt også når du regner ut hva det koster i dårlig anseelse.

Hvis du har en WebShop som selger til private mennesker, et dårlig rykte kan raskt få ben å gå på hvis varene er forsinket-eller ikke i det hele tatt. Det er viktig at du holder styr på forsendelsene. Faktisk studier tyder på at en av de viktigste parametrene kundene rangere deg på er om leveransen har funnet sted som planlagt.

DHL sende pakke

Derfor kan det være lurt å gå gjennom dine sendingsløsninger ofte og sørge for at du alltid bruker et selskap som kan yte god service. Et av selskapene som stadig blir rost av våre kunder er DHL. Dette skyldes det faktum at kontakt med mottakeren er svært profesjonell, men også at det finnes løsninger for nesten alle behov. Så uansett hva du trenger, er det stor sannsynlighet for at du vil gjerne la DHL stå for forsendelsene dine.

Med DHL har du all logistikken på ett sted

De fleste henvendelser vi får fra våre kunder går på å finne ut hvilke løsninger som er best egnet for hver forsendelse. Det er typisk fordi det er en rekke ulike alternativer, og at noen ganger kan det være litt for uhåndterlig å navigere rundt i markedet. Det gjør det ikke enklere også, at du ofte kan komme ut for å ha forskjellige løsninger for ulike forsendelser.

Hvis du er ute etter noen av de små bedrifter, kan du derfor risikere å komme i vanskeligheter hvis du plutselig har noen forsendelser som kanskje ikke støttes av rederiet. Hvis du velger et større selskap som DHL, kan du alltid være sikker på at du kan løse alle frakt behov du måtte ha. En av fordelene med å velge et større selskap er at du kan få alt fra pakke innlegg til beholdere – uten å måtte bekymre deg for å bytte leverandør. Dette betyr at du er sikret en effektiv løsning uansett hvilken retning bedriften din tar – selv om du endrer produktsortimentet.

Slik får du de beste prisene på forsendelsene dine

Uansett hva shippingselskap du velger, er det alltid verdt å tilbringe noen sekunder for å dobbeltsjekke prisene. Men i stedet for å lese prislister for all evighet, vi vil bare påpeke at du kan spare tid og penger ved å bruke vår online kalkulator. Her kan du sjekke de nyeste prisene fra DHL, men også fra mange andre shippingselskaper. Dette sikrer at du alltid får den beste prisen på forsendelsene dine.

Samtidig sikrer det også at du alltid får den forsendelsen du trenger, så det er ikke nødvendig å gjøre irriterende feil kjøp på pakken etiketter. Og hvis du på forhånd vet at du sender mange forsendelser i samme vekt klasse, og med de samme dimensjonene, kan du ofte få en god pris hvis du bestiller flere etiketter om gangen. Hvis du har spørsmål om hvordan du bruker kalkulatoren, eller hvis du har andre spørsmål om forsendelsene dine, er du alltid velkommen til å kontakte oss via nettsiden. Vår første prioritet har alltid vært – og vil alltid være – for å sikre at du får akkurat den løsningen du trenger.

Med DHL, er hele verden din markedsplass

Hvis du allerede selger varene dine i utlandet, er du garantert å vite hvor viktig det er at du kan stole på din operatør. Dessverre, når det kommer til utenlandske forsendelser, problemer kan noen ganger komme ut av luften. Det kan være i form av et komplisert toll system, ekstra kostnader eller forsinkelser. Med DHL er du sikker på at alle aspekter av transporten er mastret, og med sine mange års erfaring i internasjonal skipsfart, er du alltid trygg på at kundene vil ha den rette opplevelsen.

Hvis du ikke er vant til å selge i utlandet, kan det noen ganger være en vanskelig disiplin å flytte ut av landets grenser. Det kan ofte være en god idé å velge en sparring partner som har evne, evner og kapasitet til å hjelpe deg. Dette kan bidra til å gjøre bedriften din mer skalerbar, og sørg for at du øker inntektene dine uten å måtte gjøre store investeringer i bedriften din.

Avhengig av elementene du selger, kan det være mer eller mindre vanskelig å få dem transportert i utlandet. Hvis du har ganske vanlige elementer som ikke krever svært store tillatelser, kan du ofte tredoble markedet med bare noen få midler, bare ved å utvide til Skandinavia i stedet for bare å fokusere på Danmark. Her vil du oppleve en felles kultur, lignende språk og flytende frakt og betalingssystemer. I prinsippet kan det godt være penger rett ned i lommen. Det er imidlertid viktig å sørge for at du ikke mister alt på gulvet, ved ikke å ha mestret frakten. På DHL får du rask og effektiv frakt i hele Skandinavien. Dette betyr at du alltid har kontroll over hvor pakkene dine er, og kundene dine kan dra nytte av enkel retur av varer – og til syvende og sist sørge for at du får verdien av merkevaren din styrket.

Hvis du ønsker å ta steget videre og sørge for at dine nordiske kunder får en enda bedre service, kan du også få tilgang til lager hoteller hos DHL, noe som sikrer at forsendelsene dine treffer kunden så raskt som mulig. Det vil utvilsomt øke kundetilfredshet og kan være en investering verdt å vurdere.