DHL

Få effektiv skipsfart i utlandet med DHL

Hvis du er på jakt etter en stabil partner for å levere forsendelsene utenfor landets grenser, må du kanskje ta en titt på DHL.

DHL har mer enn 360 000 ansatte over hele verden som gjør hver dag til en rask, effektiv og profesjonell forsendelse. Og hvis du bruker DHL til å stå for frakten sin, er du nesten garantert global rekkevidde.

Shipping i 220 lande

I skrivende stund kan du finne den gule/røde biler i 220 land over hele verden. Så det er ganske sannsynlig at landet du skal bruke er også på listen. Du er også alltid garantert rask levering ganger som DHL kan håndtere forsendelser med både fly, skip og tog. Tilgjengeligheten av flere alternativer betyr at du kan sette sammen forsendelsen som du vil. Hvis du vil at forsendelsen skal komme raskt frem, kan du velge om du vil at pakken skal legge om bord på en flyvning. Hvis du er mer tålmodig, kan du reversere spare penger ved å sende varene via skip eller tog.

Denne fleksibiliteten betyr også at det er nesten ingen grenser for hva som kan sendes. Alt fra shipping containere til postkort er grovt dekket med DHL, så du trenger bare å handle på ett sted. Og med over 98 000 biler og en og en halv milliard årlig leveranser, er det definitivt rom for deg også.

DHL sende pakke

Det sier seg selv at du ikke kan ha en tilstedeværelse i 220 land, ikke har et godt grep om internasjonale regler for frakt, toll og avgifter. I prinsippet betyr dette at du ikke trenger å ha det. Hvis du har spørsmål eller er usikker på en forsendelse, kan du alltid få hjelp fra DHL. På denne måten er du alltid sikker på at forsendelsene ikke vil bli stoppet i tollen, eller forsinket på grunn av rot i papirene.

Dette gjør DHL en effektiv partner for de som bare sender av og til, men også for de som ofte må ha internasjonale forsendelser i verden. Dette sikrer at du har en høy grad av fleksibilitet og betyr at du alltid får akkurat det du trenger.

Fra Bergen til Beijing med direkte levering

Uansett hvor du trenger å levere og uansett hvor sterk den skal gå, kan du alltids kontakte DHL. Hvis det er å være ekstra sterk, kan du velge deres sameday jetline service, som i prinsippet betyr at pakken vil bli plukket opp fra deg, kjørt direkte på flyplassen, og deretter på raskest mulig fly til destinasjonen. Da vil det ikke være mer direkte.

Mindre kan selvfølgelig også gjøre det, men ovenfor er bare et eksempel på hvor langt selskapet er villig til å gå, for å sikre at pakkene kommer i tide. Hvis du, som handelsmann, har filialer i andre land, kan det ofte være nødvendig å ha deler, materialer eller lignende transporteres raskt mellom avdelingene. Her kan det ofte være svært kostbart med nedetid eller forsinkelser, og i disse tilfellene vil det være godt gitt ut for å få transportert ting raskt og effektivt, slik at du kan gå videre i teksten.

Heldigvis, hvis du ikke er fullt så travelt, det er nok av andre måter å få internasjonale forsendelser gjort. For eksempel , innen EU, kan du få skarpe priser på den såkalte euroconnect, som bruker tog for å sikre at pakkene nå destinasjonen så raskt som mulig. Dette er en av de mest økonomiske måter å få ting transporteres i utlandet.

En annen, ganske åpenbar fordel av å velge DHL er at de er ett av selskapene som har mest leveringland å velge mellom. For deg som avsender, betyr det at du plutselig har uendelige muligheter til å betjene kundene dine.

CO2 nøytral frakt styrker internasjonal handel

Hvis du ønsker å handle i utlandet, bør du være klar over at det krever noen andre regler enn du kanskje har vært vant til. Du må være i stand til å snakke med flere kulturer på en gang, akkurat som du må leve opp til kravene fra alle sider. Men en ting er nå universelt-nemlig at det er forventet at bedriftene bidrar til et bedre klima. Derfor kan du nyttig utforske mulighetene for å få CO2 nasjonale frakt fra DHL, da dette er en unik selgerpunkt som er forstått over hele verden. Uten å løfte en finger, er din konkurranseevne stiger i utlandet-med kulturer du kanskje aldri har besøkt og i markeder du aldri har tenkt på-fordi du har en felles misjon, å se etter vårt miljø og vårt klima.

Med miljøvennlige forsendelser kan du bidra til å styrke denne bindingen, skape kunderelasjoner som strekker seg over landegrensene, uavhengig av priser-og uten at det berører kulturelle forskjeller, men i stedet under en felles fane; Miljøet.

Det er vanskelig å finne et selskap som fungerer like hardt for å redusere sine CO2-utslipp som DHL Express, så allerede her vil du kunne motta din første kvalitet stempel-uten at du trenger å endre noe i din egen virksomhet. Dette, i forbindelse med attraktive priser, fleksible og omfattende løsninger-så vel som et merke som har vært aktiv i over 50 år, tør vi si at du ikke går helt galt i byen med DHL.

Uansett hva dine behov kan være, har vi heldigvis gjort det enkelt for deg. Alt du trenger å gjøre er å skrive inn dine spesifikasjoner i kalkulatoren vår, og vi vil gjerne hjelpe deg på vei-og selvfølgelig sørge for at du får så gode priser som mulig. Enten du trenger å levere kataloger til Fyn, eller katalysatorer til Frankrike.