Få hjelp til å sende pakke på nettet

Enten du er en person eller en trader, har det blitt en jungel for å sende og motta pakker. Dette gjør det ikke enklere for deg å ha emballasjen, pakke etiketter og lignende, som bare legger til forvirring.

Hvis du skulle sende en pakke i gamle dager, kan du ofte bare gi den til postmannen, som ville ta det tilbake. I dag må du sørge for at det er en riktig emballasje at det er franked riktig-og selvfølgelig at produktet er riktig innpakket.

Hvis du, som en privatperson, er å sende en pakke retur i forhold til klager, vil det også være enda mer tungvint. Her må du ha alle originale papirer og esker med. For å si det på en annen måte, er det ikke så rart at mange mennesker har problemer med å sende pakker i dag.

Da vi startet pakke.dk, var det rettet mot å sikre enkel og enkel levering til både private og bedrifts operatører. Vi kan absolutt ikke stå for emballasjen, men i utgangspunktet alt annet vi er i stand til å tilby. Her kan du være trygg på at du vil få den riktige pakken etiketten slik at du ikke vil bli kastet tilbake din retur. Dette innlegget fokuserer på U-påstander som er i alle våre  liv. Det er alt fra hvordan du forsegle en pakke, til hvordan du kjøper etiketter-og selvfølgelig til hvordan du leverer pakkene.

Hvordan kan jeg enkelt sende pakker tilbake?

Hvis du trenger å returnere en vare, Vær oppmerksom på at det er noen spesifikke krav for deg. Mange nettbutikker har senket kravene litt, men i prinsippet må du sende pakken tilbake i samme emballasje som den kom i. mange har spurt oss om du bare må tape boksen og sende den tilbake.

Hvis pakken er sikkert pakket-så hvis løse deler ikke kan falle ut, så kan du enkelt bare tape boksen sammen og sende den av. Men før du sender pakken, må du huske å lime inn en pakke etikett. Noen steder vil du bli sendt en returetikett helt automatisk, men hvis du ikke gjør det, kan du bestille en her på vår hjemmeside. Som utgangspunkt er du pålagt å dekke kostnadene ved å returnere pakken selv. Derfor er det også en god idé å bruke nettstedet vårt, som du kan finne de billigste etikettene for forsendelsen din her. Deretter kan du sende pakken tilbake med god samvittighet. Det er imidlertid lurt å måle pakken selv. Da er du sikker på at du skriver inn riktige mål og ikke trenger å bli fakturert lenger eller for å få pakken tilbake. Sistnevnte tilfelle er ofte mer problematisk som, som et individ, kan du ha overskredet retten til tilbaketrekking hvis pakken har vært frem og tilbake mange ganger. Så sørg for at du får pakken målt og få riktig pakke etiketten bestilt.

Hvis boksen er ødelagt, må du kanskje kjøpe en boks på postkontoret. I prinsippet er det ingen krav om hvordan forsendelsen skal brytes-hvis bare det er trygt og kan tas med rederiet. Så mens det kan være helt lovlig å vikle din lysestake i en meter bobleplast, er det ikke nødvendigvis en god idé. Når du sender pakker , kan du bli belastet basert på pakkens dimensjoner.

Hva koster det å sende en pakke retur?

Som privatkunde koster det ingenting å sende en pakke retur hvis det er en klage feil. Men hvis du har angret på et kjøp, kan du være ansvarlig for å dekke kostnaden av avkastningen.

I forretningssammenheng, reglene er litt mer krydret. Som et utgangspunkt, har du ingen rett til uttak på Business salg, så her er det i de fleste tilfeller en lokal avtale med de du kjøpte varen fra. I alle tilfeller må du imidlertid forberede deg til å dekke fraktkostnadene for å returnere varen.

Hvis du får godkjent at du kan returnere varen, kan du ofte spare mye penger på returforsendelsen, ved å sjekke opp gjeldende priser for den aktuelle pakken.

For å gjøre det enkelt for både private og bedrifts operatører har vi programmert en pris kalkulator som automatisk finner de gjeldende prisene på de mest populære operatørene. Hvis du trenger å sende pakker, bare skriv inn pakken vekter og dimensjoner i kalkulatoren vår. Du vil da få en oversikt fra forskjellige transportører, slik at du kan velge hvilken forsendelse du ønsker. Samtidig har vi gjort det enkelt å sende eller skrive ut en pakke etikett, slik at du raskt kan gå videre i hverdagen.SENDE PAKKE BILLGSENDE PAKKE BILLIGT