Hva koster det å sende en pakke til Australia

Det er ca. 16.000 km mellom Norge og Australia. Hvis du skal levere en pakke personlig til venner og familie i Australia, må du gå på en lengre reise. Heldigvis, i dag kan du sende pakker til Australia uten å koste deg en formue og uten mottaker som venter på uker for å motta pakken. Vi tar en titt på hva det koster deg å sende pakke til Australia.

En global tidsalder krever globale løsninger

Vi lever i en global verden der landene håndterer hverandre på tvers. Derfor vokser behovet også for å sende pakker over hele kontinenter. Mange av oss har også venner eller familie som har bosatt seg i fjerne land også langt over hele verden i Australia. På festivaler som jul eller fødselsdager vil vi gjerne vennligst familie og venner med en pakke fra Norge.

Australia sende pakke

Hvem kan sende pakken din til Australia?

Hvis du skal sende en pakke til Australia, er det flere alternativer i dag, og du blir ikke henvist til å bruke bare postnummeret til staten. Det er mange globale operatører på markedet som sikrer at pakken når sikkert, selv om den skal transporteres til den andre siden av kloden.


Det er selskaper som: FedEX, UPS, DHL og TNT som kan transportere pakken din fra Norge til Australia. Selv om det er 16.000 km mellom Norge og Australia, tar det faktisk ikke lengre tid å sende en pakke til Australia enn det tar å sende et vanlig brev fra OsloRingsted til Stavanger. Din pakke kan leveres på bare 2-3 dager!

Hva koster det å sende en pakke 16.000 km?

Det er flere faktorer som bestemmer fraktprisen din når du sender en pakke til Australia. Først av alt handler det selvfølgelig om pakkenes størrelse og vekt. For eksempel koster det ikke det samme å sende en hjemmelaget genser, noe som gjør det til et flott maleri for Australia. Som et illustrativt eksempel koster det 580 kroner for å sende en pakke som veier mellom 1 og 5 kg til Australia.


Få oversikt på Billigpakke.no

Billigpakke.no gir deg oversikt over hva det koster å sende pakken din fra Norge til Australia. Bare skriv inn postnummeret hvor du vil sende pakken fra og til Norge og Australia, velg størrelsen på forsendelsen din og klikk på «søk». Deretter får du oversikt over de største fraktselskapene, fraktrater, leveringsdetaljer og varighet. Når du har valgt den som skal håndtere pakken din, velger du bare firmaet og følger instruksjonene. Du kan gjøre alt på Billigpakke.no. Det blir ikke lettere.