Hva koster det å sende en pakke til England?

Norge har i årevis eksportert smør og dansk bacon til England. De danske matvarene har høy kvalitet og er en hit blant mange engelske forbrukere. Den store handelen mellom Norge og England har skapt sterke bånd på tvers av Nordsjøen. Og det handles stadig vekk.   

Er du næringsdrivende eller privatperson og trenger å frakte en pakke til England, finnes det mange muligheter – uansett hva du har behov for å frakte.

Billig og hurtig frakt til England

Det finnes mange fraktselskaper som tilbyr å sende din pakke billig over Nordsjøen. Med de mange flyavgangene det i dag finnes mellom Norge-England, kan pakken din leveres lynraskt. Det gjelder særskilt hvis du skal sende en pakke til en storby, for eksempel London. Det betyr at du kan sende din pakke i dag og den vil være fremme på adressen i London i morgen. Det er naturligvis ikke bare London du kan sende pakker til, men til alle deler av England.

Hva koster det?

Så hva koster det å sende pakke til England? Det er vanskelig å gi et entydig svar på dette spørsmålet da det avhenger av hva du skal frakte til de britiske øyene. Er det snakk om en mindre pakke, flytteeske eller kanskje et plakatrør? Eller skal du frakte tungt gods? Eksempelvis vil en pakke fra 1-5 kg koste ca. 350 kr. å sende til England.

Utover dette avhenger prisen også av hvilken leverandør du velger. På Billigpakke.no kan du taste inn alle opplysninger og se prisene hos de store fraktselskapene. Dermed får du en rask oversikt, både over priser og fraktmuligheter. Da England er en del av EU (i alle fall litt ennå), trenger du ikke å tenke på ekstra tollavgifter når du sender varer til England.

Det finnes imidlertid også muligheter for større forsendelser. Står du for eksempel i en situasjon der du gjerne vil bosette deg i England og trenger å få fraktet eiendelene dine til din nye bopel, er dette også en mulighet. Du kan nemlig også få sendt både halv- og helpaller til England. Har du behov for å flytte hele hjemmet ditt, er det også mulighet for å få sendt en hel container av sted!

Hvilke fraktselskaper kan utføre oppgaven?  

Det er etterhvert blitt mange fraktselskaper som opererer både på europeisk og globalt plan. Noen av de største fraktselskapene som kan frakte til England er UPS, FedEx og DHL. Dermed finnes det flere muligheter for deg å velge mellom når du skal velge leverandør!