Hva koster det å sende en pakke til Færøyene

et er tette relasjoner mellom Danmark og Færøyene. Færøyene har vært en del av Det danske kongerike siden 1814 og det finnes i dag mange færinger bosatt i Danmark. Mange unge færinger drar til Danmark for å studere og mange finner kjærligheten, drømmejobben eller begge deler og bosetter seg permanent i Danmark. Dette bidrar til å styrke relasjonene mellom Danmark og Færøyene.  

En god måte å holde kontakten ved like er å huske merkedagene og sende en pakke til de man holder av på Færøyene. Det kan heldigvis la seg gjøre da det i dag finnes flere fraktselskaper som tilbyr å transportere pakken din til den lille øygruppen i Nord-Atlanteren.

Hva må du betale for å få fraktet en pakke til Færøyene?

Prisen for å sende en pakke til Færøyene varierer alt etter hva det er du skal ha sendt. Her spiller vekt og størrelse på pakken en stor rolle når det gjelder å beregne prisen. Dessuten betyr det også noe for prisnivået om du vil ha din pakke levert med ekspresslevering eller om du kan nøye deg med en økonomiforsendelse. Er du næringsdrivende og er det en bedriftspakke du sender, har det også betydning for prisen. Det er dermed flere forhold som må tas i betraktning når prisen på en forsendelse til Færøyene skal beregnes. 

På Pakke.dk kan du heldigvis finne den beste prisen med få museklikk. Det eneste du må gjøre for å beregne prisen, er å taste inn hvor pakken skal sendes fra og til samt størrelse og vekt på pakken. Så får du en oversikt over de fraktvirksomhetene som kan sende din pakke til Færøyene i tillegg til pris, leveringstid og leveringsmetode. Dermed slipper du å selv undersøke fraktselskapenes priser på mange hjemmesider.

Billigpakke.no utfører helt enkelt hele prosessen

Når du har funnet den fraktleverandøren du ønsker å anvende, taster du bare inn adresseopplysningen, skriver ut etiketter og fester dem på pakken. Så kommer Billigpakke.no og henter pakken privat hos deg – når det passer deg. Så er pakken din ellers klar til å ta turen over Nord-Atlanteren. Hvis du har behov for å sende større forsendelser av sted til Færøyene, som for eksempel et flyttelass, kan Billigpakke.no også hjelpe deg med å finne en pris på frakt av en container med eiendelene dine.