Hva koster det å sende en pakke til Frankrike

Frankrike er et av de store landene i Europa med en befolkning på 67 millioner innbyggere. Vi nordmen kjenner Frankrike som en populær feriedestinasjon. Vi kjenner også Frankrike for den gode rødvinen og de mange lekre delikatessene. Utover dette er Frankrike et av de landene som mange forbinder med det europeiske samarbeidet. Faktisk er Frankrike et av de landene som har vært med på å grunnlegge EU. Det skjedde da Frankrike i 1951 var med i grunnleggelsen av kull- og stålunionen som var forløperen for det europeiske samarbeidet vi kjenner i dag.

Har du familie eller venner som er bosatt i Frankrike, eller har du som næringsdrivende behov for å sende en pakke til Frankrike, er det en fordel for deg at Frankrike er en integrert del av EU. Da behøver du nemlig ikke å tenke på ekstra utgifter til toll.

Rask levering av pakker til Frankrike

Selv om det er hele 1600 km mellom den danske og franske grensen, kan pakken din være fremme allerede neste arbeidsdag etter at du har sendt den. Det finnes flere selskaper som leverer pakker fra Norge til Frankrike og mange av de store internasjonale fraktselskapene kan utføre oppgaven uten at det kommer til å velte budsjettet ditt.

Vil du ha en oversikt over hvilke muligheter du har for å få fraktet pakken din til Frankrike, kan du klikke deg inn på Billigpakke.no og velge prissøk. Her har du muligheten til å angi hvor du skal sende pakken fra og til, og deretter vil du få en oversikt over de selskapene som kan utføre oppgaven og hva det koster. 

Hvor mye koster det å sende en pakke til Frankrike?

Det kan være flere forhold som avgjør prisen dersom du skal sende pakke til Frankrike. Det kan dels være forhold som hvor i landet pakken skal sendes og dels om det skal være dør-til-dør-levering. Den avgjørende faktoren er imidlertid pakkens størrelse. Det er selvfølgelig forskjell på om du skal sende en liten pakke eller om det er snakk om en større forsendelse som skal fraktes på en halv- eller helpall. På Billigpakke.no’s prissøk har du mulighet for å angi dimensjoner og vekt på forsendelsen din så du får den klareste prisen på nettopp den forsendelsen du skal ha fraktet til Frankrike. Som et eksempel koster det ca 210 kr. å sende en pakke som veier fra 1 kg til 5 kg.   HVA KOSTER DET Å SENDE EN PAKKE TIL FRANKRIKESENDE EN PAKKE TIL FRANKRIKE