Hvilket fraktselskap bør jeg velge

et kan fort virke som noe av en jungel når du står overfor massevis av utstrakte hender, som alle er klare til å tilby deg sine tjenester når du bare trenger noe så enkelt som å sende en pakke. Sende en pakke raskt blir en over-komplisert affære der du, som kunde, må bestemme hvilke utstrakte hender du trenger for å nå din pakke mot.

frakselskap

De mest åpenbare valgene du møter når det gjelder å sende pakken er: DHL, BRING og Postnord. Alle med sine egne varer, prisklasser for ulike typer pakker, service og hastighet og åpningstider. Prisen er spesielt viktig når du må velge en frakttjeneste som du ønsker å håndtere pakken din. Kostnaden for å sende en pakke varierer avhengig av hva du vil sende og som du vil sende denne pakken. For eksempel et fraktselskap, for eksempel BRING. Ofte billigste når du ønsker å sende en pakke gjennom Europa, som Postnord har en tilits til å bli dyrere i et slikt tilfelle.

Postnord er i sin tur billigere i noen tilfeller   Hvis du ønsker å sende en pakke innenlands eller til et annet skandinavisk land – hvor Postnord har hjem. I sin tur kan det hende at disse operatørene ikke levererN dag når du vil at pakken skal sendes av. For eksempel kan det være Være på søndager eller andre helligdager, for eksempel er tilfellet med et fraktselskap som Postnord. Hvis du skal sende en pakke på en offentlig ferie, så kan det være en god idé å la DHL håndtere pakken din som DHL leverer pakker 365 dager i året. DHL har også muligheten til Pickup Point eller hjem levering hver dag i året, som er en stor tjeneste- spesielt under festlig mas Christmas tid.

Som jeg sa, kostnaden for å sende en pakke er i utgangspunktet ligner på tvers av disse bærere og er derfor til en viss grad universed. Men det kan være en god idé å gjøre bruk av en pris sammenligning verktøy som Billigpakke.no, som fungerer som en lytter i den utenkelige jungelen av bærere. Her kan du skrive inn informasjon om pakken, dimensjoner, vekt og rute, slik som å få en liste over de beste forsendelses alternativene du har tilgjengelig i din region. I tillegg er det også mulig å velge bestemte hente alternativer der du for eksempel kan Kan få plukket opp pakken hjemmefra og sendt ut direkte til mottakerens inngangsdør. Kostnaden for ulike shipping alternativer som du tilbys av DHL, BRING og Postnord er ikke den virkelige faktoren som du bør bekymre deg som kunde.

Hva du, som kunde, bør bekymre deg er tjenesten nivå av shippingselskaper , og ikke minst, hva som er mest kostbare for deg som kunde. Høy bekvemmelighet og god service er de to viktigste faktorene som hver transportør prøver å koble seg med. Dette er de to søkeordene som alle selskaper (på et generelt  nivå) er bygget rundt. Tenk om du måtte kjøre til nabobyen for å sende en pakke billig i stedet for å kunne  sende den uten å forlate dørstokken? Men, kommer bekvemmelighet og et høyt nivå av service med en pris. Det er derfor sterkt anbefalt at du bruker en online pris sammenligning verktøy som Billigpakke.no, slik at du kan nå din pakke mot de eksakte hender som du finner best -og til en god pris.