Bring

Send til kundene dine – til over 1500 forskjellige steder i landet

Med Bring Pakkeshop-løsninger kan du nå kunder over hele landet. Er du en nettbutikk eier i dagens Norge? Så du vet med garanti for at det har blitt mye vanskeligere å møte kundenes ønsker og krav.

Hvis du ikke har en nettbutikk, men sender ofte pakker til kunder, familie- eller forretningspartnere, kan det også være mange fordeler ved å velge en landsdekkende leverandør.

Mange av våre kunder krever ofte de beste løsningene i forhold til pakkebutikker. Det kan være stor forskjell mellom hvor mange som er tilgjengelige.

Hvorfor velge pakkebutikk?

Når kundene dine handler hos deg, eller du må sende pakker til forretningspartnerne eller underinndelingene dine, må det være enkelt. Jo lettere det er å hente pakken, desto bedre får en opplevelse mottakeren. Denne delen av et kjøp er ekstremt viktig for mange mennesker, og kan faktisk være forskjellen mellom om kundene handler med deg igjen.

For å sikre en god service, er det flere ting du bør undersøke. En av tingene er å undersøke hva åpningstidene er på de ulike utleveringsstedene. Det kan være forskjellig fra sted til sted, men som utgangspunkt har du i en Bring pakkebutikk, åpningstider som passer de aller fleste forbrukere. Samtidig er de godt plassert, så det er alltid enkelt for kundene å komme til pakkebutikken.

Hvordan fungerer en leveranse til en Bring Pakkeshop?

En pakkebutikk brukes ofte som en del av en vanlig dør-til-dør-levering, eller som den eneste leveringsmåten. De fleste leveransene er gjort på dagtid. Derfor er det enkelt og praktisk å få pakkene levert til en pakkebutikk, siden du deretter kan velge pakkebutikken som passer best.

De aller fleste privatfolk velger en pakkebutikk i nærheten av jobb, slik at du kan hente pakken din på vei hjem. Fordelen med å tilby kundene dine en Bring pakkebutikk er at du ofte treffer noder der det er mye trafikk.

Sende pakke BRING

Mange av Brings Pakkeshops ligger i nærheten, eller inne i butikkene. Butikker som hver dag har mange handelsmenn, og derfor et naturlig poeng for kundene å besøke. Dette gjør det enkelt og enkelt for kundene å laste ned pakkene sine.

Hvorfor må du velge en Bring Package Shop?

Når du leverer til kundene dine gjennom en Bring Package Shop, drar du også nytte av de mange andre fordelene med Bring. Du får alltid en stabil og rask levering, og det er også enkelt å se deres sporingssystemer.  Mange av kundene vi betjener daglig har valgt å bruke Bring fordi du får noen av de skarpeste tilbudene på markedet. Det er spesielt en sterk partner hvis du har mange forsendelser i skandinavien.

Bring startet opp i Norge, noe som betyr at du alltid har de beste forutsetningene for å betjene det skandinaviske markedet – fra ende til annen. Du kan raskt føle at du har å gjøre med et selskap som forstår våre kulturer og verdier. Dette gjenspeiles både i løsningene som er tilgjengelige når de passer akkurat til danskenes behov.

Hvor mye koster det å sende til en Bring Pakkeshop?

Når du bruker en pakkebutikk, er det ikke bare bra når du ser det fra et tjenesteperspektiv, men også fra det økonomiske. På Pakke.dk har vi hjulpet våre kunder i mange år med å alltid sikre de beste prisene på forsendelsene sine.

De aller fleste av våre kunders behov kan oppfylles ved hjelp av pakkebutikker. Samtidig passer det også til de aller fleste forbrukerbehov, så du vil sikkert også bli rost for din tjeneste. Men det beste av alt er at du også får et mye billigere alternativ enn du får på mange andre steder.

Husk at du alltid kan sjekke at du får de riktige prisene ved å bruke vårt online verktøy her på siden. Og hvis du er nysgjerrig på om du kan få ekstra rabatter, håper vi at du vil kontakte oss slik at vi kan veilede deg til hvordan du får en enda mer attraktiv avtale til din bedrift. Da unngår du både tid og problemer, og selvfølgelig også å betale for mye for forsendelsene dine.