TNT

TNT når spesiell Last er å være enkel

I dagens Norge blir det mer og mer viktig å få tak på lasten sin. Spesielt må man være oppmerksom når du sender i utlandet-både fordi det ofte krever andre former for dokumentasjon, men også i stor grad fordi det krever mer kontroll og bedre alternativer for sporing. Det er derfor vi i pakke.dk gjør mye for å finne de beste leverandørene innen innovative frakt løsninger. For når vi styrker frakten, styrker vi den Norske virksomheten.

Hvorfor velge TNT?

Mange bedrifter bruker TNT på grunn av deres innovative tjenester. Faktisk, innovasjon fyller tungt i selskapet, og det er sett i alt fra de løsningene de tilbyr sine kunder, til de prosessene de bruker for å oppnå en gitt oppgave.

For eksempel har TNT utviklet en app som gjør det enkelt for deg å håndtere alle FORSENDELSENE via TNT-så du alltid har dem på ett sted. Det Letter administrasjonskostnader og byrden av mange Norske selskaper, og kan bidra til å gi deg mer verdi i leveransen.

Nivået på tjenesten er også top-notch med TNT, både når det kommer til deg som kunde og avsender, men spesielt til forretningspartnere og kunder som mottakere. Dette er også en av grunnene til at TNT har mottatt flere priser og illustriously tildelt titler over hele verden i flere år.

Løsninger hos TNT

Som TNT kan levere via både sjø, land og luft, kan du også være sikker på at det alltid er en mulighet til å få varene ut. Selv om det er i et område som er vanskelig å få til, kan du trygt stole på TNT å få jobben gjort.

For eksempel er deres luftfrakt en svært økonomisk løsning for de som må bære ting over store avstander, eller kanskje hvis varen som skal sendes er spesielt stor og tung. Din levering vil bli plukket opp ved døren, og du kan enten gå for en dør-til-dør levering, eller en enkel dør-til-flyplassen levering hvis elementet er plukket opp av mottakeren. En av fordelene med denne løsningen er at TNT Norge forvalter all fortolling, slik at du ikke trenger å bruke tid på det. på denne måten sørger du for at du har tid til det du er flink til og at alle tolldokumenter håndteres riktig.

Finn de beste prisene på TNT Delivery

Det kan ofte være litt av en jungel for å bestille frakt for din bedrift. Ofte varierer prisene sterkt, og det kan være vanskelig å se hvilke tjenester som er inkludert – og hvilke som ikke er det. Dette betyr at mange Norske selskaper gjør valg daglig som koster dem for mye penger unødvendig-både på kort og på lang sikt.

TNT norge

Som din foretrukne sparring partner vil vi på pakke.dk hjelpe deg med å få varene sendt til best mulig pris. Dette kan ofte gjøres gjennom kalkulatoren vår, hvor du får en rask og enkel oversikt over hvor og hvor du finner de beste prisene.

… Men vi vet selvfølgelig at ingen selskaper er ett. Derfor er vi også alltid klar til å hjelpe hvis du skulle ha behov for at våre kalkulator ikke kan imøtekomme. Vi har mange års erfaring i bransjen, og det betyr at vi alltid kan hjelpe deg med å finne den beste løsningen for dine behov-enten det er frakt via luft, vann eller vei.

Samtidig er du alltid trygg på at prisene du får fra oss er de absolutt beste i markedet. Vi er upartiske i våre råd, og når du bruker oss vi hjelpe til å finne de beste prisene til-og for-deg.