UPS

UPS – fra Budboy til Mastodon

De aller fleste av oss kjenner veldig godt UPS. Noen av oss fordi vi har sett bilene går forbi, men noen mennesker sannsynligvis kjenner selskapet fra den fiktive-men sterkt inspirert IPS fra serien «King of Queens».

Men de fleste er klar over at UPS har en veldig lang og rik historie, og startet som et lite BUDFIRMA, og i dag er verdens mest verdifulle merkevare i transport.

Når frakten var to tenåringer ‘ HOBBYPR objekt

UPS startet i Seattle i 1907, hvor to tenåringer ved navn Claude Ryan og Jim Casey bestemte seg for å starte et kurer selskap. Tilbake så var det en lang vei til 100 000 biler de har i dag, og begynnelsen var faktisk basert på foten og en sykkel.

Sende pakke UPS

Det har imidlertid aldri vært ambisjonene som har manglet hos UPS. Fast bestemt på å levere pakken innlegg til amerikanerne, var det stadig investert mer og mer av overskuddet av selskapet. Det har alltid vært et fokus på å få flere og flere ruter, for å sikre at du kan hjelpe så mange mennesker som mulig med billig og rask frakt.

Senere, selvfølgelig, bilene kom inn, som tillot for lengre ruter og flere forsendelser. Denne filosofien har faktisk fulgt selskapet siden da, og ved alltid å optimalisere på effektivitet, har UPS alltid vært i stand til å gi billige forsendelser til alle.

Verdens største shippingselskap

Mye har skjedd siden 1907, og UPS er i dag verdens største shippingselskap. Samtidig er de de mest verdifulle merkevarer i hele sektoren, noe som betyr at du kan være helt sikker på at alle forsendelser som kommer gjennom maskinen er under kontroll.

I dag fokuserer UPS på å levere forsendelser til verden uten at de går på akkord med rask levering og billige priser. Dette betyr at du som kunde vil ha rikelig anledning til å få forsendelser av uten å bekymre deg for den økonomiske.

Som UPS har i årevis raffinert sine prosesser, ruter, utdanninger og næringsliv, kan du nyte en ekstremt godt oljet maskin. De av våre kunder som bruker UPS ofte gi oss tilbakemelding om at tjenesten var over forventningene, og at det har vært noen andre roser til overs.

Dette er neppe overraskende når du tenker på at du har tilgang til en av verdens største distribusjonsnettverk, som sikrer at verden er innen rekkevidde. Og med en av bransjens mest stabile og funksjonsrike sporingssystemer, kan du alltid holde et øye med forsendelsene dine.

Hos UPS er forsendelsene dine i trygge hender

Enten du er shipping pakker innenlands eller i utlandet, kan du noen ganger være nervøs for pakken nå uten problemer. Spesielt med mindre bærere, kan det være vanskelig å føle seg trygg hvis det er vanskelig å få hjelp underveis. Hvis en kunde skriver til deg om kvelden og ber om en forsendelse, så er det alltid hyggelig å vite at det er et dedikert team av ansatte for å hjelpe deg å få tak i situasjonen. Dette er blant de tingene du kan få fra UPS. Med en effektiv og lett tilgjengelig kundeservice, er hjelp aldri langt unna.

Det mest imponerende aspektet av det hele er at alle disse tjenestene ikke koster ekstra. Faktisk kan du ofte få bedre priser for frakt på UPS enn fra andre leverandører, som de har både kapasitet og ruter til å håndtere de aller fleste oppgaver.

Du har også en høy grad av fleksibilitet når du sender gjennom UPS, da det finnes løsninger for alle behov. På denne måten betaler du ikke overpriced for de tjenestene du ikke trenger, og kan fokusere på andre ting i din virksomhet.

Hvis du vil være trygg på at du har de riktige prisene, så er det alltid verdt å bruke 2 minutter på å kjøre forsendelsen gjennom vår pris kalkulator, slik at vi kan hjelpe deg å få en oversikt over dine alternativer og priser.

CO2 nøytral forsendelse med UPS

I tillegg til å hjelpe til med å finne den beste prisen for forsendelsene dine, veileder vi deg også til en mer miljøvennlig transport av varene dine. En rask og effektiv måte å øke din grønne omdømme er å se på mulighetene for klimavennlig shipping og transport. Her trenger du ikke å gjennomgå din bedrift fra topp til tå, heller ikke du trenger å bytte til LED-pærer. Alt du virkelig trenger å gjøre er å holde et øye med hvilke av våre partnere er CO2-nøytral-og hvis du har spørsmål, husk at vi alltid ønsker å hjelpe deg.

Når vi snakker om CO2-nøytrale forsendelser, er det imidlertid ikke bare om de myke verdiene. Vi forstår at selskapene også har en bunnlinje å bli tatt vare på, så vi har sørget for å finne de skarpeste prisene for «grønne» frakt. Ofte er det faktisk ingen prisforskjell, og i noen tilfeller kan du selv få billigere priser ved å velge en CO2 nøytral forsendelse. Generelt har UPS gode priser på miljøvennlige forsendelser til både land og land.

Generelt sett er det noen fordeler med å velge UPS Norge. Du får over 100 års erfaring, skarpe priser, et globalt nettverk-og miljøvennlige tjenester. Men det er like viktig at det er enkelt for både deg og kundene dine. Hos UPS får du tilgang til et stort nettverk av tilgangs punkter der du kan ta pakker når du måtte ønske. De finnes overalt i landet, og det er også en garanti en nær deg. Alt du trenger å gjøre er å stikke pakke etiketten på og ta den med til nærmeste drop-off sted. Deretter administrerer UPS resten.